НЕРАЗГАДАНИ ТАЙНИ НА ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ЗЕМНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ – превод

1-ва част:земя3

Всеки човек, който чете научно-популярна и друга литература за миналото и съвремието, знае, че в старинните ръкописи и предания на различни народи има данни за това, че на Земята вече са съществували цивилизации, които били унищожени от големи природни катастрофи. За съвременните изследователи, голям интерес представляват сведенията съдържащи се в мексиканския паметник на древно изкуство „Кодекс Ватиканус“ , един от малкото оцелели произведения на „ацтеките“, пазещ се във „Ватиканската библиотека“.

Така че според този древен изключително малък документ, на земята вече са съществували четири поколения на човечеството. Първото поколение е на гиганти, починали от жесток глад. Второто поколение е от прототипи на днешните хора изчезнали в огъня огромен огън(пожар). Третото поколение е на „човеко-маймуни“. След това е дошъл четвъртия период, известен като „Слънце над вода“.

Тази цивилизация изчезнала в бездната на големи наводнения преди 4008 години.“ Тя е символ, в регистрите на известния учен-изследовател Александър Хумболт. Той споменава 4008 година: изучавайки на ръкописите на доминиканския монах Педро де Лос Рио-са, който през 1566, е копирал йероглифите на индианците. Хумболт е видял, че потопа е настъпил през 4008 година след създаването на света. И преди него, земята е била обитавана от гиганти.

Подобни сведения за историята на земните цивилизации се съдържат и в „Кодекс Риос“ и в „Кодекс Телериано-Ременсис“, пазени във Ватиканската библиотека и Епископията в Реймс. Ето какво са донесли до нас тези документи: „Настъпил ден, когато смъртта завладяла човечеството. Тогава възрастните трябвало да се отделят на страната Мистлан, а децата да заемат места върху чудно дърво. Това дърво, хранело децата със своето мляко, като майка. Така се образувала нова раса от великани, която съществувала 4008 години. После боговете, недоволни и от тях, изпратили на Земята потоп. Когато потопа свършил и наводненията утихнали, възникнала нова раса. Тя съществувала докато не дошъл ураган от небето с необичайна сила, и унищожил всичко живо…Оцелелите хора се превърнали в маймуни… Съдбата на хората им поднесла още едно изпитание. Потомците на „хората от камъни“(това били мъже и жени, които се скрили от гибел в каменни убежища) са съществували 4801 година. Този път гигантски пожар станал причина за гибел на човечеството, от който оцеляла само една двойка хора и тя станала родоначалник на четвъртата по ред човешка раса, този път много близка към съвременното човечество по своя облик“.

Сведения за изчезналите цивилизации на Земята са се запазили и в легендите на остров Пасха. Според древно предание, населението на тази загубена в океана земя били най ранното Земно човечество, съществувало преди около 18 мил. Години и били от расата на гигантите. Хората стигали 17-метров ръст, обаче в процес на еволюцията ръста им намалявал и след 10 мил. години стигнал до 6 метра. Относително скоро се появили и хора – нашите предци.

Освен това, сведения за периодично унищожение на Земята на всичко живо в резултат на гигантски катаклизми се съдържат и в Свещената книга на Живота на древните индийци „Пурани“; в древноеврейския „Талмуд“; на глинени плочки – ръкописи от Вавилон и в Библията. За нееднократно унищожение на живеещите на Земята човекоподобни същества от вода, огън и други катастрофи е писал и Платон в своите съчинения „Тимей“ и „Закони“. Той казвал, че неговия древен предшественик Солон, разбрал това от много стари, загубни египетски ръкописи от храма на Богиня Нейт.

(следва)

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s