КАКВО СЕ КРИЕ ПОД АНТАРКТИДА?

Популярна Структура на Земята (схема)

Популярна Структура на Земята (схема)

Съвременната наука винаги е твърдяла, че планетата Земя е покрита с твърда обвивка. По-нататък, в дълбочина се намира мантия, която е съставена от нажежената магма, която понякога изригва на повърхността на планетата под формата на разтопена лава (при изригването на вулкани). И в центъра на земното кълбо се намира топлото сърце на планетата: „гореща – червена сърцевина“ (ядрото).
Земята е куха – твърдят някои учени.
В последните проучвания направени от учени, които се съмняват от тази теория. Te смятат, че тези възгледи са погрешни. Слушането на дълбините на земята използвайки най-новите дълбочинни сеизмографи им позволява да направят сензационно заключение – нашата планета може да се окаже напълно празна отвътре.
Какво би могло да бъде вътре в тази празнота? ако е така: „И къде е входа на подземния свят,  ако има такъв?“ Тази главоблъсканица би било разбираема, ако се вгледаме по внимателно в мистериозния континент Антарктида, който е преследван от научния свят в продължение на много години.

Езеро под Антарктида
Учените започват да вярват, че Антарктида – това не е просто милиони тонове лед, заобиколен от водите на океаните, както се е предполагало. В края на миналия век, руски изследователи открили на дълбочина от повече от три километра най-старото сладководно езеро на този континент-„Восток“. Това уникално езеро е било скрито под ледовете на Антарктида през милиони години.
Те успяха да завършат сондиране на това „извънземното“ езеро. В края на краищата, почти „стерилната му вода“ е била защитена от дебела ледена покривка от всички външни влияния – атмосферни и климатични промени на природата.
Ето защо, учените, са направили сензационна хипотеза, че водите на езерото „Восток” вероятно „се обитават живи същества и съществуват над 60-милиона години“. Нещо повече, откриването на уникалното езерото („Восток”) дава възможност на учените да изкажат предположението, че това е тя крие входа към неизследван подводен свят на Земята.
Какво се крие Антарктида
Наистина, възможно е да се окаже, че нашата планета не е съвсем празна отвътре и вероятно се пълни с вода. Но най-интересно е предположението, че този подводен свят може да бъде обитаванан. Но точно какви форми на живот могат да се открият под повърхността на Земята?…
Според една от най-невероятните версии,  именно в Антарктида може да има портал, през които да проникват на Земята представители на извънземни цивилизации. Учени и уфолозите предполагат: „Ако НЛО-та, се проникват от някои други измерения в пространството на нашата планета, то ще е чрез полярните региони: Север и Юг“- смятат Уфолозите.

Излитащи и кацащи НЛО над Антарктика

Излитащи и кацащи НЛО над Антарктика

Има множество доклади и свидетелски показания, които са повдигнати от района на Антарктика за видяни неидентифицирани летящи обекти излитащи и кацащи в ареала на Антарктида. Въпреки че до този момент това място на ледения континент не е точно локализирано,  все още е неидентифицирани обекти продължават да се появяват там.

Антарктида

АнтарктидаВ крайна сметка, има множество доклади и свидетелски показания, които са повдигнати от района на Антарктика за неидентифицирани летящи обекти излитащи и кацащи там. Въпреки че до този момент това място на ледения континент не може да бъде локализирано,  все още неидентифицирани обекти продължават да се появяват там.

Но не са само НЛО, които са загадка. Още и нацистите в Германия на Хитлер са избрали от този леден континент и създадали там своя база, наречена“ Нова Швабия“. Тази област, са определили за  много подходяща за организиране на редица научно-изследователски лаборатории, които биха могли да изпитват ново строго секретно оръжие. За Хитлер, Антарктида е била изследвана внимателно и с определена стратегическа цел.

Какво е скрито от човечеството на ледения континент Антарктида? Възможно е,  бъдещите изследвания де ни доведат по-близо до разплитането на много загадки на нашата планета, включително и тази на Антарктика.

Advertisements

About cartograf

Master cartographer
Публикувано на Uncategorized и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s