Подземно царство и Антарктида

Съвременната наука винаги е твърдяла, че планетата Земя е покрита с твърда обвивка. По-нататък в дълбочина се намира мантия, която е съставена от нажежената магма, която понякога изригва на повърхността на планетата под формата на разтопена лава, при изригването на вулкани. И в центъра на земното кълбо се намира топлото сърце на планетата (ядрото) – гореща – червена сърцевина.
Model na kuhata ZemqЗемята е куха?
Въпреки това, последните проучвания, направени от учени се съмняват от тази теория. Те смятат, че тези възгледи са погрешни. Слушането на дълбините на земята използвайки най-новите дълбочинен сеизмографи им позволява да направят сензационно заключение – нашата планета може да се окаже напълно празна отвътре.
Какво би могло да бъде вътре в тази празнота? И къде е входа към подземния свят, ако това е възможно? Тази загадка би било разбираема, ако се вгледаме внимателно в мистериозния континент Антарктида, който е бил преследван от научния свят в продължение на много години.

Карта Антарктида
Езеро под Антарктида
Учените започват да вярват, че Антарктида – това е просто милиони тонове лед, заобиколен от водите на океаните. Но в края на миналия век, руски изследователи открили на дълбочина от повече от три километра най-старото сладководно езеро. Това уникално езеро е било скрито под леда на Антарктида през милиони години.
Те успяха да завършат сондиране на това „извънземно“ езеро. В края на краищата, почти стерилната му вода е защитена от дебела ледена покривка от всички външни влияния – атмосферни и климатични промени на природата.
Ето защо, учените, са направили сензационна хипотеза, че водите на езерото „Восток (Изток)” вероятно се обитават от живи същества и съществуват над 60-милиона години. Нещо повече, откриването на уникалната езерото „Восток (Изток)” дава възможност на учените да направят предположението, че е възможно там да
се крие входа към неизследван подводен свят на Земята.

НЛО

НЛО

Какво се крие под Антарктида
Наистина, възможно е да се окаже, че нашата планета не е празна отвътре и се пълни с вода. Но най-интересно е предположението, че този подводен свят може да бъде обитаванан. Но точно какви форми на живот могат да се дебнат под повърхността на Земята?
Според един от най-невероятните версии, а именно Антарктида може да бъде врата, през които да проникват на Земята представители на извънземни цивилизации. Учени и уфолозите предполагат: „Ако НЛО-та, се проникват от някои други измерения в пространството на нашата планета, то ще е чрез полярните региони: Север и Юг“

В крайна сметка, има множество доклади и свидетелски показания, които са повдигнати от района на Антарктика за неидентифицирани летящи обекти излитащи и кацащи там. Въпреки, че до този момент това място на ледения континент не може да бъде локализирано, все още неидентифицирани обекти продължават да се появяват там.
Но това не е само съвременните НЛО, а също и нацистите в Германия на Хитлер са избрали от този леден континент и изградили там своя база, наречена Нова Швабия. Тази област е много подходяща за организиране на редица научно-изследователски лаборатории, които биха могли да изпитват строго секретно оръжие на свръхнова. За Хитлер, Антарктида е била изследвана с определена стратегическа цел.
Какво е скрито от човечеството ледения континент Антарктида? Възможно е, че бъдещите изследвания ще ни доведат по-близо до разплитането на много загадки на нашата планета.

Advertisements

About cartograf

Master cartographer
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s